divendres, 28 de maig del 2010

Última sessió amb les mestres!

Avui ha estat l’últim dia de la sessió de mestres que fèiem, l’hem realitzat molt diferent a les altres sessions que havíem fet fins ara. Per començar, no l’hem realitzada a l’edifici del Teatre com cada sessió, sinó que ens hem desplaçat fins al Palau de les Heures, un edifici del campus que mai havia visitat.

Després de que l’Anna i els altres dues mestres han fet una petita introducció del que faríem avui i ens expliquessin que teníem que fer, tal i com ens va explicar ahir l’Anna ens hem reunit en petits grups.

El nostre grup, el de l’escola Rosa dels Vents, érem la Marta, l’Estefania, la Laura, la Paqui, la Remei i jo, totes ens hem dirigit cap a l’aula que ens tocava per tal de poder realitzar la reunió amb més comoditat, cada escola estava situada en una sala diferent del Palau.

La finalitat d’aquesta reunió era contestar a tres preguntes, cada pregunta la teníem que respondre en un pètal, per després poder realitzar amb tots els pètals una flor de cada centre amb tota la informació. Les preguntes que ens han proposat les mestres eren:


- Què és el que més us ha agradat?


- El que ens ha resultat més interessant de la intervenció a l’aula


- Propostes de millora



Primerament hem decidit d’anar parlant de cada una de les preguntes i apuntar en un full a part aquells punts a destacar, per després poder-ho passar a net dins da cada pètal.

M’ha agradat molt poder tenir aquesta estona amb la Remei per poder comentar les diferents preguntes proposades i d’altres aspectes que han anat sorgint mentre parlàvem, cal dir que l’estona se’ns a quedat curta ja que al final hem tingut que tallar una mica la conversa sobre l’escola i fer els pètals.

Durant aquesta estona ha vingut el càmera per gravar-nos pel vídeo que volen realitzar per a les alumnes de l’any que ve, crec que aquets moments han estat una mica tensos per a totes, ja que tenir un objectiu que t’està enfocant mentre parles, a mi personalment em posa molt nerviosa i a les altres companyes penso que també.

Tot i això, hem acabat tots el pètals de la flor i en aquests posava:


Què és el que més us ha agradat?

* Estar amb els nens i poder compartir bons moments

* L’oportunitat d’entrar a una escola i poder participar-hi en el primer any

* Adonar-nos del que realment volem fer.

* La comprensió dels infants

* Experiència gratificant

* Ambient familiar (pocs nens, proximitat al ser només una línia)

* Conèixer a tothom pel seu propi nom

* Individualització ( atenció a les necessitats individuals)

* Persones joves a l’escola permeten un canvi d’aires.



El que ens ha resultat més interessant de la intervenció a l’aula

*La progressió dels nens, tant amb necessitats especials com la resta de la classe

* Integració ràpida dels nous alumnes; l’EMI i la MARIA JOSÉ



Propostes de millora

* Poder viure diferents experiències (a la Fanni i a la Marta els hagués agradat veure la tasca dels dijous, lecto-escriptura i anglès, i a la Laura la Paqui i a mi, els tallers de plàstica i ludoteca).

* Conèixer la dinàmica de cada dia de la setmana.

* Estar més hores al centre i tenir l’oportunitat de poder parlar després de les sessions amb la mestra de com ha anat el dia.



Un cop hem tingut tots els pètals de la flor llestos hem anat de nou a la sala principal on ens hem reunit amb la resta de gent, allà cada escola a presentat la seva flor a la resta de companys explicat que havien escrit. A continuació, les anàvem penjat a la paret.

Finalment, el càmera ens ha demanat un parell de favors, primerament que ens quedéssim una estona més per a representar un cotutoria per poder-nos gravar, ja que el dia d’aquesta no havia pogut assistir, i després que cada grup tornés a penjar la seva flor per a gravar-nos de nou penjant-la.

Aquí teniu una última fotografia que ha penjat l’Anna al bloc de la classe on es veuen tots els pètals realitzats, formant una única flor.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada