dijous, 27 de maig del 2010

Segona i última cotutoria de l’assignatura!

Per començar amb aquesta última sessió, ens hem col·locat amb la nostra parella de cotutories i hem comentat les últimes estades a l’escola. La Marta i jo, ja les havíem comentat una mica al llarg de la setmana, quan arribàvem a classe després de les pràctiques.

Mentre parlàvem del que havíem fet a l’escola, les que anaven acabant han ajudat a l’Anna a fer pètals de flors, ens ha dit que els utilitzaríem demà a la sessió amb les mestres.

Un cop la Marta i jo hem acabat de parlar sobre el que havíem fet a les pràctiques, ens hem col·locat amb la resta de companyes del grup que organitzarem l’activitat de Cinema la setmana següent. Tot i que la Marta serà l’encarregada d’acompanyar als infants el dia 4 de Juny, també s’ha quedat per ajudar-nos.

Un cop totes reunides, hem mirat quins infants vindrien per la nostra activitat, hi passaran únicament els alumnes de P3 i P4. Després, hem començat a parlar del que podríem fer pels infants: quin vídeos utilitzar, si disfressar-nos o no etc. i hem estat comentant amb l’Anna les diferents idees que anàvem tenint.

Tot i pensar moltes activitats, no hem decidit gairebé res, únicament hem pesat que utilitzaríem un conte del programa de Televisió de Catalunya “Una mà de contes”, ja que creiem que tenen una durada perfecte i agrada molt als nens.

Al final de la classe, l’Anna ens ha fet una petita explicació del que farem demà; realitzarem una petita reunió, on ens trobarem tots els alumnes que hem assistit a l’escola, tant en el torn de dimarts com de dijous, juntament amb la mestra corresponent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada