dimarts, 1 de juny del 2010

Ja queda molt poquet per a que arribi el gran dia, de fet avui hem estat molt enfeinades preparant la gran trobada amb els petits.

Ens hem posat per grups, el grup de cinema ens hem quedat a l’aula habitual juntament amb el grup de les titelles i les danses. Al principi la Keren a tret el seu portàtil però com la connexió no anava bé i no podíem mirar cap vídeo, els hem demanat a les noies de les danses que ens deixessin l’ordinador de l’aula per poder escollir el vídeo. Hem estat molta estona mirant perquè no trobàvem un que ens acabes de fer el pes, finalment hem escollit “El cargol i l’herba de poliol” del programa “Una mà de contes”.

Un cop ja el teníem decidit hem començat a pensar que faríem per dinamitzar-lo, disfressant-nos, amb cartells etc. Finalment hem decidit que la millor manera seria que abans del vídeo i després parléssim amb ells i que preguntéssim pel conte, de si el coneixen o no, dels diferents animals etc. però això encara ho hem d’acabar de decidir.



L’última mitja hora de sessió, quatre companyes han realitzar dues exposicions dels fragments dels llibres, les dues han estat del llibre “Nens de vidre”.
La primera l’ha realitzada la Belen i la Patricia, aquestes han escollit diferents moment son el Pau es posa en el paper d’un gos. Personalment, mentre anava llegint el llibre aquest punts em sobtaven molt, ja que no entenia el perquè es convertia en un animal i perquè en un gos.
Una de les coses que m’ha agradat molt de la seva exposició, ha estat el moment que ens han ensenyat el email de l’autora del llibre, on els deia que no tenia un perquè que l’infant es transformes en un gos, que cada un li tenia que donar la seva pròpia explicació.
L’altre exposició, la de l’Olga i la de l’Andrea també m’ha agradat molt, el seu fragment és el del moment que la Clara li diu a una nena que pegui al Pau, perquè aquest l’ha pegat primer.
L’Olga i l’Andrea ens han fet reflexionar sobre aquest moment, del perquè la Clara ha arribat a aquest extrem, si ha actuat bé o no i perquè, etc.
Finalment, han posat la cançó d’Imagine, del John Lennon i l’han traduïda en el power point, ens l’han posat perquè mai deixem de lluitar per una bona educació, per aquella en la que creiem. Al final ens han repartit unes llavors per a que les plantem, d’aquestes sortiran diferents flors de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada