dijous, 3 de juny del 2010

Avui ha estat l’últim dia que teníem per preparar la jornada de demà,. Primerament, l’Anna ens ha estat explicant alguns punts importants de la jornada, com l’horari, les zones, paper importants que hem de portar etc.

Després,un cop ens hem reunit les tres classes, hem anat a fer el recorregut, quan hem arribat a la plaça de dalt de la universitat i ens han explicat on deixaria l’autobús els nens, les del grup de cinema hem anat al lloc on es tocava per veure la sala, però al arribar ens hem adonat que estava tancada i ens hem quedat a fora organitzant-nos.

Al cap d’una estona han vingut les mestres amb la resta de companys i han trucat per a que ens obrissin la porta, d’aquesta manera hem pogut entrar a veure la sala i poder-nos fer una idea de com realitzaríem demà el cinema amb els nens.

Un cop dins, ens hem preguntat que passaria si no funciones l’internet el dia següent o sorgís qualsevol problema amb la connexió. Llavors l’Anna ens ha dit que portéssim una copia del vídeo en un pen i amb l’ajuda d’un amic de la Mireia hem pogut pasar el vídeo del “You Tube” a un arxiu d’imatge que l’hem gravat dins el meu pen.

Això és el que hem fet avui, la veritat es que se’m ha passat l’hora i mitja volant i casi amb la sensació que ens faltava practicar més, però demà anirem una estoneta abans per d’aquesta manera poder assajar millor el que direm.

Estic una mica nerviosa ja que demà ja és el gran dia i espero que tot surti molt bé i que els infants juntament amb les mestres passin una estona molt agradable i genial amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada